Un prahovean de 34 de ani a fost săltat de polițiști după ce a difuzat programe radio fără autorizare.

Bărbatul a fost dus la audieri, iar echipamentele pe care le folosea pentru difuzarea radioului au fost ridicate de oamenii legii.

Redăm mai jos integral comunicatul remis de Poliția Prahova:

”La data de 3 decembrie a.c., polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Prahova au efectuat o percheziție, într-o comună din Prahova, la domiciliul unei persoane bănuite de infracțiunea de difuzare neautorizată de programe radio. Un mandat de aducere a fost pus în executare.

Din cercetări a reieșit faptul că în luna octombrie a.c., un bărbat în vârstă de 34 de ani ar fi emis programe radio în regim pirat.

În urma percheziției domiciliare au fost identficate și ridicate, două antene tip dipol deschis și cablu coaxial, o unitate pc., o masă de mixaj și un mixer audio, 2 surse de alimentare, un amplificator pentru radio frecvență artizanal, un miniemițător și 3 DVD-uri.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii activități infracționale sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de difuzare neautorizată de programe radio și radiodifuzare de opere purtătoare de drepturi de autor și conexe, fără consimțământul titularilor de drepturi de proprietate intelectuală.

Activitatea a beneficiat de spijinul reprezentanților Autorității Naționale pentru Administrare și Reglementare în Comunicații- Direcția Regională Muntenia.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here