PSD urmează a decide, săptămâna viitoare, pe cine nominalizează pentru conducerea Ministerului Dezvoltării, după ce Olguţa Vasilescu a anunţat că se retrage, după ce candidatura sa a fost respinsă în mod repetat de către Klaus Iohannis.

Potrivit Antenei 3, săptămâna viitoare urmează a avea loc o şedinţă a Comitetului Executiv al PSD, în cadrul căreia se va discuta şi situaţia creată după ce Olguţa Vasilescu a anunţat că îşi retrage nominalizarea pentru Ministerul Dezvoltării. Potrivit sursei citate, în momentul de faţă se află pe lista scurtă a celor care ar putea fi propunerea PSD la Dezvoltare Marcel Ciolacu, Mihai Weber, Felix Stroe şi Laura Moagher. Rămâne de văzut ce decizie vor lua liderii PSD şi care va fi noua propunere.

Anunţul făcut de Olguţa Vasilescu

“Am luat hotărârea să îmi retrag candidatura pentru funcția de vicepremier și ministru al Dezvoltării. Un atac la CCR înseamnă o perioadă de cel puțin o lună și jumătate de așteptare, perioadă in care activitatea guvernamentală ar avea in continuare de suferit prin absenta din guvern a unui ministru cu un portofoliu important, exact in perioada in care România deține președinția UE. Nu am făcut o miză personală din accederea intr-o funcție guvernamentală, dar sunt convinsă că, așa cum am reușit să deblochez proiecte mari de infrastructură locală in mandatul de primar sau să pun in aplicare aproape tot programul de guvernare pentru Ministrul Muncii, aș fi reușit sa deblochez proiecte mari de infrastructură locală, regională și națională in cadrul ministerelor unde PSD m-a nominalizat”, a anunţat Olguţa Vasilescu.

Sursa: www.dcnews.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here