fbpx
miercuri, iunie 19, 2024
spot_img

Prahoveancă terorizată de fostul soț: „Poliția mi-a închis ușa în nas”

Citește Și

- Reclamă -

O femeie din Mizil trăiește în teroare din cauza fostului soț care continuă să locuiască în aceeași casă, dar împotriva căruia are un ordin de restricție. Deși bărbatul nu are voie să se apropie de ea la mai puțin de 10 metri, femeia povestește că este violent și că nu mai are nicio armă împotriva acestuia. A apelat la poliție în repetate rânduri, iar punctul culminant a fost ieri – femeia spune că a mers la poliție să depună o nouă plângere, dar că a fost dată afară și i s-a închis ușa în nas.

„Eu de aproximativ un an am probleme cu fostul soț cu care încă locuiesc în aceeași casă, împotriva căruia am un ordin de protecție pe care acesta nu îl respectă. De fiecare dată când chem poliția, aceștia se iau tot de mine, întrebându-mă de ce îi deranjez. Sau vin, constată, pleacă.

- Reclamă -

Aseară i-am chemat pe polițiști având în vedere că soțul era beat și violent, i-au luat declarație, iar mie mi-au spus să mă duc la secție să fac o plângere. M-am dus acolo și un polițist care nu s-a legitimat, deși am insistat, m-a dat afară și mi-a închis ușa în nas, întrebându-mă de ce vin toată ziua. I-am explicat că nici eu nu vin de plăcere și că am probleme, iar ei trebuie să îmi respecte drepturile și să mă ajute. Efectiv mi-a închis ușa și nu m-a lăsat să intru.

Am sunat la 112, fiind disperată, și mi s-a spus să mă duc acasă să fac plângerea, deși nu am făcut niciodată așa – de fiecare dată am depus plângerea la secție. Când am sunat la 112 era după ora 19.00, am reclamat că poliția m-a dat afară din secție și că nu m-a lăsat să depun plângere și am fost transferată la Poliția Județeană, unde un domn mi-a explicat că în aceste cazuri de agresiune trebuia să sun direct la 112, nu la dispeceratul poliției din Mizil, dar dacă am ajuns acolo pot să depun plângerea scrisă de acasă.

Dar deși ei m-au chemat, nu m-au lăsat să fac plângerea acolo. M-am întors cu plângerea, era poarta încuiată, am sunat la dispecerat, mi s-a răspuns după câteva minute și mi s-a spus să aștept. Am stat aseară, la ora 21.00, vreo 10 minute până am fost lăsată să intru. Ceva este în neregulă acolo, de foarte mult timp.

- Reclamă -

Soțul are voie să locuiască în aceeași casă, dar nu trebuie să se apropie de mine, are două camere în care poate locui, în timp ce eu dorm în camera fetei mele. Este casa mea, în care eu am copilărit, dar încă nu am făcut partajul. El ar putea intra separat, dar nu vrea, este mereu pus pe scandal. Când bea, mai ales, nu vrea. A venit beat și a făcut scandal, mă lovește fără să lase urme. Mă trage de păr, aruncă cu apă pe mine, îmi dă cu picioarele în spate și se bucură spunându-mi că nu am urme și că poliția nu poate să-i facă nimic. Este o situație disperată și în astfel de cazuri uneori se ajunge la crimă, pentru că nimeni nu ia nicio măsură. El spune că nu-i pasă de poliție pentru că îl cunosc toți și nu îl interesează. Poliția când vine îl ia cu „băi, Mariane”, ca și cum s-ar cunoaște. Eu lucrez în București, el lucrează la o firmă de pază și are contact cu polițiștii.

Mă chinui de mult timp să obțin acest ordin, dar el nu a primit nici măcar o amendă. În schimb, eu am primit amendă pentru că deranjez prea mult. Am contestat amenda și a fost anulată în instanță. Înțeleg că nu am urme vizibile, dar eu ce pot face?! Dacă soțul vedea că sunt dată afară de la Poliție și nu sunt lăsată să depun plângere ce se întâmpla?! Căpăta și mai multă încredere!”, ne-a povestit femeia care trăiește cu frică față de fostul soț.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

VIDEO – Cu vaca la plimbare pe principalul bulevard din Câmpina. Trafic îngreunat

Imagini incredibile surprinse de un amator în Câmpina, în 2024. Mai multe vaci au ieșit la plimbare chiar pe...