Vineri 22 octombrie a.c., în jurul orei 20.20, polițiștii Secției nr.4 de Poliție Ploiești au fost sesizați de către un angajat al unei societăți comerciale, despre faptul că două persoane ar fi sustras fier vechi din incinta unui șantier, din zona de sud a municipiului.
Polițiștii care s-au deplasat la fața locului au efectuat verificări în zona indicate și au surprins doi bărbați care încărcau într-un autoturism, mai multe bucăți de fier.
Prejudiciul cauzat a fost recuperat în totalitate.
Cercetările sunt continuate de lucrătorii Secției nr.4 de Poliție Ploiești sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Tot vineri de această data polițiștii Secției nr.10 de poliție rurală Valea Călugărească au reușit depistarea în flagrant a unui bărbat din comuna Valea Călugărească care avea asupra sa mai multe bunuri.
În urma verificărilor s-a stabilit că bu
nurile au fost sustrase din locuința unei femei, din comuna Valea Călugărească, fiind predate acesteia.Cu ocazia audierii bărbatului, s-a stabilit în sarcina acestuia, comiterea unei alte infracțiuni de furt calificat în formă continuată: în zilele de 15 octombrie a.c. și 17 octombrie a.c. acesta ar fi sustras, din locuința unei alte femei, o butelie și mai multe bunuri de uz casnic.
Prejudiciul cauzat de aproximativ 500 de lei, a fost recuperat în totalitate.
Cercetările sunt continuate de către polițiștii Secției nr.10 de poliție rurală Valea Călugărească sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here