fbpx
duminică, decembrie 10, 2023
spot_img

Prahovenii dorm în față la Înmatriculări pentru a prinde bon de ordine. FOTO

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

Cozile de la Serviciul de Înmatriculări au ajuns la un alt nivel! Acum prahovenii care vor să prindă bon de ordine petrec noaptea în fața birourilor de la Înmatriculări, aflate în clădirea Poliției de pe strada Vasile Lupu! Noaptea trecută, încă dinainte de miezul nopții, erau trecuți peste 100 de oameni pe lista de așteptare pentru a lua bonuri astăzi. Unii dintre cei veniți la coadă și-au pus o pătură pe iarba din fața sediului pentru a aștepta să treacă noaptea. Alții au dormit prin mașini, mare parte din aceștia fiind veniți din afara Ploieștiului.

Desigur, există și varianta unei programări online, dar acestea se fac cu aproximativ două luni în avans, astfel că cei care doresc să obțină numerele de înmatriculare mai repede nu au altă variantă decât să piardă nopțile în fața Serviciului de Înmatriculări, după cum ne-a explicat un ploieștean care noaptea trecută s-a trecut pe listă, dar astăzi dimineață nu a mai prins bon de ordine.

- Reclamă -

„Te duci de noaptea și te înscrii pe listă, tot timpul sunt oameni care rămân acolo peste noapte și înscriu oamenii pe listă. Cei care vin din afara Ploieștiului nu se mai duc acasă, stau pe acolo, fac cu schimbul, unul scrie pe listă, celălalt doarme în mașină și tot așa. Ieri ziceau că sunt la camping, erau cu pătura pe iarbă, stăteau de vorbă. M-am dus dimineață înapoi la ora 9, nu mă tăiaseră de pe listă, dar deja îmi sărise rândul, eram pe la 160, deși noaptea trecută când m-am înscris eram la 108, dar nu am mai prins bon. În mod normal dacă intri și iei bon, stai iar la rând ca să intri unde ai treaba. Acum se face o altă listă pentru mâine. Cei care au rămas fără bon s-au trecut iar pe o listă și cineva a rămas acolo de gardă să treacă oamenii care vin. Iar programarea se face după vreo două luni. Am vrut să fac programarea, dar nu aveam cartea și trebuia să scriu seria cărții. Am așteptat să mă duc la RAR, unde m-a programat după 3 săptămâni și după ce am luat cartea am putut să fac programare online, dar e făcută peste mai mult de două luni. Eu luasem numere roșii pentru două luni și deja mi-au expirat. La numere definitive, dacă nu te grăbești și îți faci programare online, rezolvi în 10 minute. Dar dacă vrei numere provizorii nu poți să îți faci programare, trebuie să dormi acolo. Ieri de exemplu au fost 500 de oameni înscriși pe listă. Azi erau vreo 160 și încă vreo 40 care așteptau pe afară.”, ne-a explicat ploieșteanul.

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

FOTO Patru mașini implicate într-un accident în Prahova

Patru mașini au fost implicate într-un accident vineri seară, pe DJ720, în localitatea prahoveană Florești.Potrivit Inspectoratului pentru Situații de...
spot_img