fbpx
luni, iunie 24, 2024
spot_img

Prahovenii se înghesuie să plece din țară. Când mai pot fi făcute programările online pentru pașapoarte

Citește Și

- Reclamă -
Față de perioada anterioară, la nivelul Serviciului Public Comunitar de Pașapoarte Prahova a fost înregistrată o triplare a numărului de solicitări de eliberare a pașapoartelor, printre factorii determinanți situându-se și mediatizarea relaxării măsurilor restrictive impuse de pandemie, precum și apropierea Sărbătorilor Pascale, respectiv perioada de vacanță a elevilor.

„Totodată, trebuie luat în considerare și faptul că numărul actual al cererilor se suprapune și cu programările deja efectuate, prin raportare la posibilitatea cetățenilor de a efectua o programare valabilă cu cel mult 3 luni înainte de data dorită.

Pentru a veni în sprijinul cetățenilor, începând cu data de 02.03.2022 programul de lucru al Serviciului Public Comunitar de Pașapoarte Prahova a fost prelungit de luni până vineri, în intervalul orar 08:00- 20:00 și au fost suplimentate până la capacitate maximă stațiile de preluare a cererilor de pașapoarte.

- Reclamă -

Preluarea cererilor de emitere pașapoarte se face pe baza programărilor prin intermediul site-ului: e-pasapoarte.ro. Întrucât aplicația de programare online este accesată în prezent de un număr tot mai mare de solicitanți, există posibilitatea ca timpul de răspuns să fie peste media obișnuită.

În situația în care nu sunt identificate locuri disponibile pentru programare în perioada dorită, cetățenii se pot programa la oricare serviciu public de pașapoarte din țară.
Pentru evitarea deplasării la sediul Serviciului Public Comunitar de Pașapoarte în vederea ridicării pașaportului simplu electronic, recomandăm cetățenilor să solicite odată cu depunerea cererii, expedierea documentului de călătorie la domiciliul sau reședința titularului (acesta suportând plata contravalorii serviciului prestat, respectiv suma de 11,30 lei cu TVA inclus)”, a transmis Prefectura Prahova.

Astăzi, 8 martie, primele programări se puteau face pe data de 21 aprilie.

- Reclamă -

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Incendiu la Hotel Vigo din Ploiești. Intervin pompierii

Intervenție de urgență a ISU Prahova după ce un incendiu a izbucnit la Hotelul Vigo din Ploiești, de pe...