fbpx
sâmbătă, aprilie 20, 2024
spot_img

Prahovenii vor plăti mai mult pentru colectarea gunoiului. Majorare a tarifului pentru populație

Citește Și

- Reclamă -

Prahovenii vor plăti mai mult pentru colectarea gunoiului. Rosal a solicitat o majorare a tarifului perceput de la populație, dat fiind faptul că taxa pe care operatorul o plătește la rampa de gunoi de asemenea a fost mărită.

Solicitarea Rosal a fost discutată în ședința Asociației de Dezvoltare Intercomunitară (ADI) Deșeuri Prahova, dar momentan nu a fost votată din lipsă de cvorum. Însă, este doar o chestiune de timp, dat fiind faptul că potrivit președintelui ADI Prahova, Bogdan Toader, majorarea este justificată din punct de vedere legal și, în plus, vine inclusiv la recomandarea Gărzii de Mediu.

- Reclamă -

„A cerut (n.r. Rosal) actualizarea prețului cu ceea ce înseamnă taxa pe 2020 de 80 de lei la rampă. Ei aveau tariful pentru 2019 aprobat cu taxa de 30 de lei, de la momentul acela, și e normal ca influența de la rampă să se regăsească în tarif. Nu s-a aprobat pentru că nu am avut cvorumul necesar, dar se va aproba, pentru că așa este corect, chiar Garda de Mediu ne-a solicitat să includem taxa AFM (n.r. Administrația Fondului pentru Mediu) în tarif.”, a declarat pentru ziarul Incomod, Bogdan Toader, președintele ADI Deșeuri.

Acesta a mai precizat că tariful pentru populație va fi majorat cu aproximativ 60 de bani de persoană.

Reamintim că Rosal colectează deșeurile de la populație în baza unui contract încheiat cu ADI Deșeuri Prahova, prin care pe de-o parte instituția monitorizează calitatea serviciilor oferite, pe de altă parte, operatorul are exclusivitate în colectarea deșeurilor de la oamenii din localitățile incluse în ADI.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

1 COMENTARIU

  1. Atunci de ce mariti taxa primarule daca nu se iau gunoaiele de peste tot In acest caz nu vei mai fi votat de noi mai sint si altii care au facut ceva pentru populatie ex Volosevici

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

A fost semnat Protocolul Alianței Dreapta Unită  pentru județul Prahova

Astăzi, 19 aprilie 2024, s-a semnat Protocolul Alianței Dreapta Unită  pentru județul Prahova.În prezența Cătălinei Bozianu, președintele PMP Prahova,...
Sari la conținut