Preşedintele Consiliului Judeţean, Bogdan Toader, cel care ocupă de altfel funcția de președinte al Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitare ,,Parteneriatul pentru Managementul Deşeurilor” a anunțat marți faptul că prahovenii vor plăti tarife mai mici dacă vor  colecta gunoiul selectiv!

Toader a susținut  că măsura de implementare a două tarife diferenţiate pentru colectarea deşeurilor, respectiv un tarif pentru populaţia care colectează deşeurile selectiv şi un tarif, mai mare, pentru cei care nu reciclează deşeurile va intra în vigoare începând din luna august, atunci când va deveni funcţională staţia de tratare mecano-biologică.

Deocamdată,conduccerea ADI Deșeuri nu a comunicat care vor fi  tarifele diferenţiate, având în vedere că, de abia acum, s-a apelat, în baza unei licitaţii, la un consultant care să ofere recomandări cu privire la viitoarele tarife, dar şi la elaborarea unui nou regulament privind colectarea deşeurilor.

2 COMENTARII

    • In mare parte din cauza noastra, a oamenilor! (daca macar nu am mai arunca aiurea si duce cu masini tot felul de deseuri de prin alte parti….).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here