Bogdan Toader, președintele Consiliului Județean Prahova, i-a solicitat public prefectului județului Prahova, Cristian Ionescu (foto sus), să adopte măsuri suplimentare de prevenire în contextul crizei de coronavirus, printre care și să interzică circulația oamenilor în județ. Citește detalii aici!

În urma acestui lucru, prefectul Cristian Ionescu a reacționat și l-a acuzat pe Bogdan Toader că “își atrage capital politic de pe urma acestei adevărate tragedii.”.

Citește mai jos declarația integrală a prefectului:

“Am citit cu surprindere declarațiile președintelui Consiliului Județean, Bogdan Toader. Făcute într-o vreme în care grija noastră, a tuturor, trebuie să fie sănătatea și lupta împotriva COVID-19, sunt surprinzătoare încercările sale de a atrage capital politic de pe urma acestei adevărate tragedii.

Îi reamintesc domnului Bogdan Toader că este vicepreședinte al Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Prahova în cadrul căruia poate supune dezbaterii și aprobării toate proiectele pe care le consideră bune pentru protejarea prahovenilor. În această perioadă, când ne aflăm în stare de urgență, nu putem glumi cu adoptarea unor măsuri care pot influența puternic viața oamenilor.

Fac apel la responsabilitate și mobilizare a tuturor structurilor competente de la nivelul județului nostru. Îi rog să citească și să respecte legea, măsurile decretate de către autoritățile centrale, iar pe reprezentanții politici îi rog să uite de campania electorală.”

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here