Partidul Național Liberal Prahova a lansat ieri seară un atac dur la adresa prefectului județului, Rodica Paraschiv. Prin vocea copreședintelui Iulian Dumitrescu, liberalii au acuzat-o pe Rodica Paraschiv că are afinități PSD și că instituțiile subordonate Prefecturii se implică în jocuri politice. Iulian Dumitrescu i-a cerut astfel demisia prefectului Rodica Paraschiv.

Vezi aici declarația senatorului Iulian Dumitrescu!

Reporterii ziarului Incomod au contactat-o pe Rodica Paraschiv pentru un punct de vedere. Aceasta a spus că se consideră un om de administrație, fără nicio legătură cu partidele politice și că nu are cunoștință că vreo instituție subordonată Prefecturii s-ar implica în campania electorală. Mai mult decât atât, Rodica Paraschiv i-a cerut pe această cale lui Iulian Dumitrescu să comunice dacă are informații despre instituții care s-ar implica în jocurile politice.

“Sunt singurul prefect din ’90 încoace care nu am făcut parte din niciun partid politic. Declarațiile domnului Iulian Dumitrescu sunt declarațiile dânsului și este dreptul fiecăruia să creadă ceea ce își dorește. Eu în activitatea pe care am avut-o la Prefectură și chiar și înainte nu cred că poate spune cineva că am avut vreun comportament care să trădeze într-un fel că aș avea vreo afinitate politică. Nu cred că a fost vreo solicitare de la un primar PNL care nu a fost tratată identic cu cele de la alții. Chiar mă consider un om de administrație, dar nu vreau să comentez mai mult.

Iar referitor la deconcentrate, nu am nicio informație referitor la faptul că în perioada aceasta ar fi vreo implicare din partea unei instituții. Chiar aș fi vrut, dacă are date referitoare la vreo instituție care se implică în campanie să le facă publice sau să ni le comunice pentru că nu suntem de acord ca o instituție deconcentrată să intre în jocul politic pentru alegeri. Alegerile sunt un proces democratic, fiecare cetățean are dreptul să aleagă pe cine dorește, în niciun caz vreo instituție nu trebuie să facă presiuni asupra cuiva sau campanie electorală.”, a declarat pentru ziarul Incomod prefectul Rodica Paraschiv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here