fbpx
vineri, decembrie 8, 2023
spot_img

Prefectul Virgiliu Nanu: ”Mizilul este un șantier în continuă dezvoltare”

spot_img

Citește Și

Oana Stoicahttp://www.ziarulincomod.ro
Sunt Oana Stoica, jurnalist din 1995. Am colaborat cu ziare și televiziuni locale și regionale, dar am fost și corespondent al posturilor PROTV, Romania TV si PRIMA TV.
- Reclamă -

Investiții de amploare la Mizil. Se construiesc mai multe unități școlare, se renovează spitalul orașului și se lucrează la bazele sportive.

Investițiile au fost astăzi vizitate de prefectul județului, Virgiliu Nanu. El a fost însoțit de primarul Silviu Negraru, deputatul PSD Bogdan Toader și subprefectul Emil Drăgănescu.

După vizită, prefectul a postat pe Facebook un mesaj către primarul Mizilului:

- Reclamă -

Silviu-Calin Negraru este prietenul meu de mulți ani. Îl cunosc foarte bine pe omul acesta, iar o persoană cu astfel de calități umane nu poate să nu fie și un profesionist desăvârșit! Ceea ce face Silviu în Mizil poate fi oricând un studiu de caz pentru orice edil din România! Modul în care înțelege să-și motiveze echipa, dragostea pentru comunitatea sa, m-au impresionat profund!

Mizilul este un șantier în continuă dezvoltare. Aici se construiește o grădiniță nouă, o școală profesională așa cum ar trebui să fie în toate locurile, pentru ca toți copiii noștri să se întoarcă la meserii. De asemenea, se lucrează la baze sportive, renovarea spitalului, etc!

Sunt onorat să am un astfel de prieten și coleg.

- Reclamă -

Astăzi l-am felicitat în timpul vizitei mele, alături de subprefectul Emil Drăgănescu și deputatul Bogdan Toader!”

 - Ziarul INCOMOD
 - Ziarul INCOMOD
- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

FOTO Patru mașini implicate într-un accident în Prahova

Patru mașini au fost implicate într-un accident vineri seară, pe DJ720, în localitatea prahoveană Florești.Potrivit Inspectoratului pentru Situații de...
spot_img