După ce Ziarul Incomod a publicat imagini revoltătoare cu gunoaiele abandonate lângă rafinăria Vega, la marginea Ploieștiului, Prefectura Prahova a amenințat că va propune măsuri drastice. 

Ziarul Incomod a publicat imagini cu tonele de gunoaie abandonate la marginea drumului dintre Ploiești și Blejoi și pe câmpul de lângă rafinăria Vega.

DETALII AICI: VIDEO+FOTO: Imagini revoltătoare! Groapă de gunoi la marginea Ploieștiului

Prefectura tocmai anunțase că a solicitat intensificarea activității operatorilor de salubritate.

DETALII AICI: Prefectul județului Prahova solicită ca gunoaiele din județ să fie ridicate mai des. FOTO-DOCUMENT

Reporterii noștri i-au trimis prefectului Cristian Ionescu imaginile cu mormanele de gunoi de lângă Ploiești, iar acesta a anunțat că vor fi luate măsuri imediate.

Atragem din nou atenția atât operatorului de salubritate, cât autorităților locale, asupra pericolului pe care îl reprezintă pentru sănătatea populației efectuarea defectuoasă a acestui serviciu.

Subliniem că nu vom ezita să propunem instituțiilor abilitate aplicarea unor măsuri draconice, dacă cei vizați nu își respectă obligațiile.

În ceea ce privește cazul flagrant sesizat în articol, am sesizat Garda de Mediu pentru intervenție imediată în remedierea acestei probleme“, a transmis prefectul Cristian Ionescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here