CS Păulești este una dintre puținele echipe din ligile județene care pleacă în cantonament. Fotbaliștii antrenați de Ciprian Pura se vor pregăti, între 9 și 16 februarie, la Sighișoara. 

Echipa din Păulești are una dintre cele mai scăzute medii de vârstă din Liga A Prahova, iar lucrurile merg bine așa pentru formația antrenată de Pura.

CS Păulești a terminat turul campionatului pe locul al șaptelea, cu 23 de puncte, având o linie de clasament echilibrată, 7 victorii, 2 remize și 6 înfrângeri.

sponsor
sponsor
sponsor
sponsor

Jucătorii au reluat deja pregătirea de iarnă, iar obiectivul lui Ciprian Pura, pe termen scurt, este consolidarea relațiilor de joc, dat fiind faptul că au sosit mulți jucători tineri sub comanda sa.

Avem la antrenamente mulți jucători noi, tineri de perspectivă, de 18-19 ani. Avem, de altfel, o medie de vârstă de 23-24 de ani, iar obiectivul nostru este formarea unei echipe tinere pentru viitor. Alături de fotbaliști mai experimentați, precum Pripu sau Lungu, vrem să facem un lot competitiv“, spune antrenorul Ciprian Pura.

Tocmai în acest scop, al pregătirii bune în regim intensiv, CS Păulești a stabilit un stagiu centralizat la Sighișoara.

Cantonamentul va fi organizat în perioada 9-16 februarie, timp în care CS Păulești va disputa două jocuri de verificare, cu echipe din zonă care activează la nivelul ligii a treia naționale. 

Până atunci însă, primul amical al iernii este programat sâmbăta viitoare, pe 26 ianuarie. CS Păulești va întâlni Astra II pe terenul sintetic de la Parcul Municipal Vest.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here