Premieră pentru medicina prahoveană. O mămică în vârstă de 52 de ani a născut, vineri 24 iunie 2022, o fetiță la maternitatea din Ploiești. Fetița a venit pe lume prematur, a primit la naștere nota 8, dar starea ei este bună la acest moment.

Mămica eroină a fost urmărită pe timpul sarcinii, obținută prin fertilizare in vitro, de medicul Karaouni Ali, angajat în timpul pandemiei la Spitalul de Obstetrică-Ginecologie din Ploiești. Acesta a precizat că femeia se află la a patra sarcina, dar cu toate acestea și-a dorit nespus acest copil.

”A avut emoții la început, am tras mult de sarcina asta, dar astăzi (vineri 24 iunie 2022 n.r.) am decis să o operez pentru că analizele au început să nu mai fie chiar bune, copilul avea lichid verde, așa că am operat-o. S-a născut la  36 de săptămâni, copil de nota 8, prematur, dar este bine. Este o fetiță.”, a declarat, pentru ziaru Adevărul, medicul Karaouni Ali.

Acesta a precizat că mămica se simte bine, dar va mai rămâne o perioadă alături de copil în spital sub supraveghere medicală.

Fetița se numește Maria Ioana și este cel de-al patrulea copil al familiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here