ANI

ANIAgenţia Naţională de Integritate a deschis un dosar în care este achetat premierul Victor Ponta, ca urmare a acuzaţiilor lansate de DNA, susţin surse judiciare, pentru stiripesurse.ro.

Procurorii DNA au anunţat vineri, 5 iunie, că premierul este cercetat pentru trei infracţiuni de conflict de interese, pentru că, în calitate de prim-ministru al României, l-a desemnat pe Dan Şova, în luna august 2012, în funcția de ministru pentru Relația cu Parlamentul, în luna decembrie 2012, în funcția de ministru delegat pentru Proiecte de infrastructură de interes național și investiții străine, în luna februarie 2014, ca ministru interimar al Transporturilor și în luna martie 2014 ministru al Transporturilor. Aceste numiri ar fi ilegale pentru că Ponta a beneficiat în trecut de foloase din partea lui Dan Şova, constând în sume de bani (în total aproximativ 250.000 lei) și dreptul de folosința gratuită a unui autoturism.

UPDATE 1: Contactaţi de stiripesurse.ro, reprezentanţii ANI au declarat că nu pot nici să confirme, nici să infirme informaţia că premierul Victor Ponta este cercetat.

Sursa: www.stiripesurse.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here