fbpx
luni, martie 4, 2024
spot_img

Presa: Serviciul secret de la Kiev l-a împușcat pe unul dintre negociatorii ucraineni pentru presupusă trădare. El a participat la discuțiile cu Rusia

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

Serviciul secret intern ucrainean SBU l-ar fi împușcat pe Denis Kireev, unul dintre negociatorii ucraineni participanți la discuțiile cu negociatorii ruși. Presa ucraineană, mai exact Pravda și Obozrevatel, scrie că acesta a fost arestat și ulterior împușcat pentru presupusă trădare.

SBU ar fi avut dovezi ale trădării lui Kireev, inclusiv convorbiri telefonice, potrivit Pravda.

- Reclamă -

Kireev, membru de rang secund al guvernului, este expert în banking, fiind ocupant în trecut al mai multor posturi de conducere în bănci ucrainene – private și de stat.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

1 COMENTARIU

  1. Soluția corectă / justă şi pentru ,, Kireevii ” romanistanezi de după anii 90′.Vedeți voi , numele Kireev alaturi de Denis ( unul rusofil … celălalt cu tentă occidentală ,, nu merge de prea multe ori la apă / nu fac casă bună ” ; trebuie să te hotăreşti la un moment dat ,, cum te numeşti / cum te cheamă / sau cum vrei sau îți place să fi strigat sau amintit de alții „… !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

Angajații din Loteria Română vor protesta la Ministerul Finanțelor, reclamând scăderea cu peste 10% a veniturilor

Angajații din Loteria Română vor organiza în această săptămână mai multe acțiuni de protest în fața Ministerului Finanțelor, reclamând...
spot_img
Sari la conținut