Președintele Consiliului Județean Prahova, Bogdan Toader, cere demisia de onoare a membrilor conducerii Spitalului Județean de Urgență Ploiești! Reamintim că unitatea medicală a fost prinsă recent într-un nou scandal, după ce weekend-ul trecut ministrul sănătății Sorina Pintea a făcut un control la spital și a găsit mai multe nereguli.

Iată anunțul făcut de Bogdan Toader pe facebook, prin care cere demisia conducerii Spitalului Județean de Urgență Ploiești:

“Am cerut demisiile de onoare membrilor conducerii Spitalului Județean de Urgență Ploiești!

Spitalul Județean de Urgență Ploiești este proiectul meu de suflet! De la începutul mandatului am demarat un proces amplu de modernizare a spitalului, finalizând până la momentul de față 4 etaje (Cardiologie, Interne, Neurologie, Ortopedie, Chirurgie I și Chirurgie plastică), am demarat proiectarea unui corp de clădire nou al spitalului P+5 etaje, urmând ca PUZ-ul să fie avizat până la sfârșitul acestei luni. Consiliul Județean a susținut medicii și a sprijinit spitalul în vederea achiziționării de aparatură performantă și cu alocări bugetare uriașe. Unitatea de Primiri Urgențe va fi extinsă prin fonduri europene datorită muncii unei întregi echipe a Consiliului Județean Prahova.

Am făcut și facem tot ce ține de noi pentru a îmbunătăți condițiile pentru pacienți și medici, acționăm pentru a oferi locuințe ANL medicilor, muncim, dar cea mai importantă și necesară este schimbarea de atitudine la Spitalul Județean de Urgență Ploiești!

Se spune că omul sfințește locul…”

1 COMENTARIU

  1. Miscare de imagine personala si de partid a lui toader . Judetul colcaie de ilegalitati comise de functionari bugetari ( in frunte cu primarii ) dar toader ia atitudine doar in acest caz . La fel si prefectul . Ambii inchid ochii la ilegalitati comise de functionarii UAT-urilor . Secaturi .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here