Bogdan Toader, președintele Consiliului Județean Prahova și președinte al Asociației de Dezvoltare Intercomunitară Deșeuri Prahova a anunțat că va fi reziliat contractul cu operatorul de salubritate Rosal care vizează colectarea deșeurilor menajere. Potrivit lui Toader, rezilierea se va face în aproximativ o săptămână.

“Am analizat situația acestei zone din ADI, acestui contract pe care îl avem în derulare. Am analizat faptul că operatorul oricum are foarte mari probleme în ceea ce privește ridicarea gunoiului din Zonele 2 și 6. Noi avem o clauză foarte bine stipulată și argumentată în contractul pe care îl avem cu operatorul și anume faptul că neplata redevenței duce la rezilierea contractului. Această redevență nu a fost plătită de foarte mult timp. Această clauză permite de îndată rezilierea contractului. Nu va mai trebui să așteptăm.

Nu va mai fi nevoie de hotărâri de Consiliul Local. Am găsit această clauză în contract care permite rezilierea, am analizat și deja avocatul concepe scrisoarea de reziliere și în aproximativ o săptămână vom rezilia contractul.”, a anunțat Bogdan Toader, președintele Consiliului Județean Prahova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here