Președintele Consiliului Județean Prahova, Bogdan Toader (PSD), a anunțat pe pagina sa de Facebook că a început asfaltarea tramei stradale de la ieșire din Ploiești, din dreptul străzii Hortensiei până la sensul giratoriu de la Carrefour. În cadrul postării, președintele CJ l-a atacat subtil pe primarul Ploieștiului, Adrian Dobre (PNL).

Bogdan Toader spune că asfaltarea este “un cadou de sărbători atât pentru ploieșteni, cât și pentru toți șoferii care străbat zona” și că lucrarea este executată de primăria Blejoi, în parteneriat cu Consiliul Județean Prahova. Bogdan Toader mai scrie că “din lipsa de implicare a primăriei Ploiești, cetățenii nu trebuie să aibă de suferit”, atacând astfel administrația condusă de Adrian Dobre.

Vezi mai jos postarea integrală de pe Facebook-ul lui  Bogdan Toader:

“Vremea a ținut cu noi și chiar dacă e weekend ne-am apucat de treabă.
Un cadou de sărbători atât pentru ploieșteni, cât și pentru toți șoferii care străbat zona cartierului Albert din Ploiești: am început asfaltarea tramei stradale pe tronsonul Bulevardul Republicii cu strada Hortensiei – sens giratoriu Carrefour Ploiești.

Întreaga lucrare, care implică decopertarea vechiului covor asfaltic și turnarea unui nou strat, se ridică în jurul valorii de 450.000 de lei cu TVA, fiind executată de Primăria Blejoi în parteneriat cu Consiliul Judetean Prahova.

Din lipsa de implicare a Primăriei Ploiești, cetățenii nu trebuie să aibă de suferit, așa că vom face tot ce putem pentru a duce la bun sfârșit și alte proiecte de modernizare benefice pentru comunitate.”

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here