Președintele PNL Prahova, senatorul Iulian Dumitrescu, a postat pe pagina personală de Facebook un mesaj dur la adresa ministrului Finanțelor, Eugen Teodorovici, căruia îi cere să demisioneze. Iulian Dumitrescu lansează atacul în urma recentelor declarații ale lui Teodorovici, care a spus că românii din străinătate ar trebui obligați să vină să lucreze și în țară.

“Teodorovici, demisia!

Toți recunoaștem că România se confruntă cu o mare criză de forță de muncă, dar avem viziuni diferite privind soluțiile de ieșire din criză.

PSD vrea să îi aducă acasă, cu forța, pe românii care lucrează în străinătate, să muncească pe salarii din care nu își pot întreține familiile și nu le pot asigura acestora un viitor.

PNL vrea să pornească motoarele investițiilor și să sprijine domeniile economiei care produc valoare adăugată mare, astfel încât în România să crească salariile. Românii vor veni de bună voie să muncească acasă, la salarii comparabile cu cele din Vest.

Lăsând la o parte politica fiscală dezastruoasă și Marea Țopăială Fiscală de care e responsabil, Eugen Teodorovici trebuie să își dea demisia pentru declarația iresponsabilă privind restrângerea dreptului de muncă a celor 4,5 milioane de români plecați în străinătate pentru un trai mai bun.”, a postat Iulian Dumitrescu pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here