Alina Gorghiu, președintele PNL România face ce face și mai adaugă o bilă neagră la imaginea partidului. Aflată la școala de iarnă a PNL, aceasta s-a tras în poză cu deputatul PNL Mircea Roșca.

După cum bine știți, deputatul Roșca este acuzat într-un dosar pentru luare de mită, dosar instrumentat de DNA Ploiești. De altfel, acesta a stat o perioadă în arest preventiv. Aflat în control judiciar, Mircea Roșca nu a făcut pasul în spate așa cum probabil ar fi fost moral. Potrivit surselor din PNL, deputatul continuă să participe la ședințele filialei Prahova și de curând se pare că a făcut parte dintre parlamentarii PNL care l-au schimbat pe co-președintele filialei.

Din fotografia de mai sus se pare că Alina Gorghiu îi dă apă la moară deputatului cercetat penal. Anul trecut, aflată în vizită la Prahova, doamna Gorghiu a declarat că atâta timp cât deputatul Roșca nu este condamnat definitiv, acesta poate să-și exercite funcțiile deținute în partid.

După cum spuneam mai sus, partea cu moralitatea este trecută sub tăcere. Suntem în secolul 21, putem avea pretenții ca cei care conduc partidul Brătienilor să se comporte ca ei?

Citește și: Mircea Roșca pozează pe Facebook ca fiind un apropiat al lui Iohannis (FOTO)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here