Liderul PSD Liviu Dragnea a fost luni la DNA, fără a se știi deocamdată în ce dosar a fost chemat de procurorii anticorupție. Acesta ar avea calitatea de suspect într-un nou dosar, al treilea, privind fapte de corupţie.

Liviu Dragnea a ieșit din sediul DNA fără a da declarații. Surse judiciare spun, potrivit News.ro, că Dragnea ar avea calitatea de suspect într-un nou dosar, al treilea, privind fapte de corupție.

Liviu Dragnea nu a dat nicio declarație nici la intrarea în sediul DNA. Acesta a fost întâmpinat cu aplauze de cel puțin 40 de membri ai PSD. La audieri se află și Marian Fiscuci, fost coleg de liceu al lui Liviu Dragnea și primul patron al firmei TelDrum.

“Nu este nicio surpriză, am spus-o de la început că tot acel circ n-ar avea rost dacă eu n-aș fi chemat acolo. O să merg, sigur. Mâine, da”, a spus Dragnea, duminică, la sosirea la Congresul TSD.

Liderul PSD nu a dorit să spună în ce calitate se va prezenta la DNA, în ce dosar sau dacă este vorba despre un nou dosar.
“Ce dosar? Eh, ce contează? Ca să fiu acolo (…) La mine cred că se trece direct în faza a doua, nu ne jucăm”, a răspuns el.
Dragnea a susținut că vineri nu a fost citat la DNA și că luni a fost chemat în fața procurorilor.
Întrebat dacă se așteaptă la o solicitare a DNA către Parlament pentru avizarea urmăririi penale în cazul său, Dragnea a răspuns: “S-ar putea să fie cam mult”.
DNA are în lucru mai multe dosare care l-ar putea viza pe Dragnea: dosarul Belina privind transferul brațului Pavel și al insulei Belina din proprietatea statului în cea a Consiliului Județean Teleorman prin Hotărâre de Guvern (HG), dosarul Tel Drum, dar și dosarul deschis ca urmare a investigației Rise Project privind existența unor afaceri ale lui Liviu Dragnea în Brazilia.
De asemenea, Romica Parpalea, denunțătorul lui Dragnea în dosarul “Referendumul” și cel care a depus o sesizare referitoare la legăturile dintre Tel Drum și Liviu Dragnea, a fost la DNA pentru a oferi detalii în legătură cu acest dosar. El a anunțat că a depus plângeri penale atât împotriva lui Liviu Dragnea, cât și împotriva lui Carmen Dan.
În ceea ce-l privește pe Liviu Dragnea, el a apreciat că este vorba despre trafic de influență și abuz în serviciu. Bărbatul susține că deține probe reprezentând documente, înscrisuri, declarații de martori în sprijinul acuzațiilor sale.
Sursa: www.hotnews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here