Prim-ministrul Ludovic Orban va verifica situația din Prahova, unde purtătorul de cuvânt al Prefecturii a fost schimbat la sugestia unor consultanți politici apropiați deputatului Roberta Anastase. Problema este cu atât mai gravă cu cât în Prahova purtătorul de cuvânt al Prefecturii, Raluca Eparu, era persoana care comunica oficial informații despre pandemia de coronavirus. Aceasta a anunțat astăzi că a încheiat activitatea, dar potrivit unor surse noul purtător de cuvânt va începe să lucreze de abia luni, 23 martie. În tot acest timp, prefectul județului, Cristian Ionescu, nu răspunde la telefon.

Citește toate detaliile aici!

Reporterii ziarului Incomod l-au sunat pe prim-ministrul Ludovic Orban, care este și președinte PNL, pentru a-i aduce în atenție această problemă. Acesta nu a răspuns inițial la apel, dar câteva ore mai târziu a revenit și a solicitat detalii. Orban s-a arătat surprins de faptul că prefectul nu comunică cu reprezentanții mass-media, a întrebat care este numele purtătorului de cuvânt care a fost dat afară și a declarat că îl va suna pe prefectul Prahovei pentru a verifica situația.

Ca fapt divers, prim-ministrul României, în ciuda agendei încărcate pe care o are, a avut timp să returneze apelul reporterului Incomod, în schimb prefectul Prahovei, Cristian Ionescu, nu are timp sau nu vrea să facă acest lucru. Orban a fost sunat o singură dată și a revenit cu apel, în timp ce prefectul Prahovei a fost sunat de patru ori numai astăzi și nu a sunat înapoi. Aparent, prim-ministrul României, Ludovic Orban, este mai implicat în rezolvarea problemelor din Prahova decât prefectul Cristian Ionescu care a fost numit în funcție cu sprijinul PNL.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here