Cum era de așteptat, au apărut primele alianțe post-electorale, care să asigure majoritatea în consiliile locale pentru diverse formațiuni politice. Se întâmplă și la Ploiești, unde PSD face alianță cu ALDE. După apariția primelor rezultate în urma votului de ieri, se pare că PSD a obținut 11 mandate de consilieri, iar ALDE 4.

Social-democratul George Botez, fost consilier local, a postat pe pagina sa de socializare un mesaj în care vorbește despre această alianță:

“Vreau să vă mulțumesc, în numele meu, al domnului Mihai Cristian Ganea și al tuturor colegilor de partid că ați venit la vot! Îl felicit pe domnul Adrian Dobre pentru rezultat și mă bucur că am reușit o performanță excepțională la aceste alegeri! Datorită vouă, echipa PSD Ploiești se situează în jurul valorii de 35% din voturile valabil exprimate, fiind partidul cu cele mai multe mandate de consilieri, respectiv 11! Împreună cu colegii de la ALDE vom avea în consiliul local o majoritate de 15 voturi ceea ce ne va permite să implementăm programul de dezvoltare propus de noi în aceste alegeri. Și vă vom dovedi că știm și putem să facem din Ploiești un oraș european. Prima măsură va fi aceea de a închide urgent toate proiectele europene în termen. Apoi ne vom așeza la masă, cu toții, și vom stabili programul de dezvoltare al Ploieștiului pe următorii 20 de ani. Dar sunt multe de spus. Sau, mai exact, de făcut ! Deocamdată, să ne revenim după acest maraton electoral și trecem la treabă! Sunt extrem de bucuros că am câștigat alegerile în Ploiești! Să ne ajute Dumnezeu să reușim! TOTUL PENTRU PLOIEȘTI!”, este mesajul postat de George Botez.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here