Sursă foto: Facebook/Klaus Iohannis
Prima Doamnă a Statelor Unite ale Americii a anunțat ieri printr-o postare pe Twitter că se află în România. Jill Biden s-a întânit astăzi cu Carmen Iohannis, urmând să meargă împreună la o școală din Capitală unde au fost primiți elevi ucraineni refugiați.

Ambasada SUA la București a transmis:

“Prima Doamnă a Statelor Unite ale Americii, Dr. Jill Biden, a revenit în România, unde va petrece o parte din weekendul de Ziua Mamei, alături de mame şi copii din  Ucraina, care au fost nevoiţi să fugă din ţara natală din cauza războiului lui Putin.”

De asemenea, în postarea pe care a publicat-o pe Twitter, Jill Biden a declarat că după vizita în România va călători și în Slovacia.

Prima Doamnă a Statelor Unite a vizitat baza militară “Mihail Kogălniceanu”, unde se află soldați americani. Aceasta a transmis: “Oriunde m-aș afla în lume, întotdeauna găsesc un pic din ce am acasă.”

“Trupele noastre de la Baza Aeriană MK continuă să se afle la datorie și dau dovadă de curaj, onoare și forță. Eu și Joe ne rugăm pentru siguranța fiecărui soldat al armatei noastre care luptă pentru pace alături de aliații noștri din NATO”, a mai adăugat Jill Biden.

Și Președintele Klaus Iohannis a transmis printr-o postare pe Facebook că împreună cu soția sa au întâmpinat-o pe Jill Biden, atașând fotografii de la întâlnire.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here