rasp ploiesti

Ziarul Incomod a publicat astăzi, 18 iulie, o serie de procese verbale de recepție a lucrărilor de curățenie căi publice efectuate de operatorul de salubritate Rosal în Ploiești care au fost modificate de un angajat al Regiei Autonome de Servicii Publice Ploiești.

Potrivit surselor noastre, suprafețele măturate de Rosal au fost modificate la finalul lunii, în sensul că au fost mărite, la presiunile directorului tehnic Vasile Ionescu, pentru ca Rosal să poată factura mai mult.

Vezi aici documentele și citește toate detaliile!

După publicarea articolului, reporterii Incomod au solicitat puncte din vedere din partea primarului Adrian Dobre și din partea celor doi viceprimari, Cristian Ganea și George Pană. Prima reacție a venit din partea viceprimarului Ganea care a declarat că va solicita lămuriri din partea RASP.

“În urma lecturării articolului dvs., nu cred că sunt în măsură să mă pronunț dacă este vorba despre un fals în acte sau nu, organele competente vor stabili acest lucru. De fiecare dată când am citit în mass-media astfel de știri am procedat la a solicita, prin adrese scrise, instituțiilor sau direcțiilor respective lămuriri și asta voi face și în acest caz”, ne-a declarat viceprimarul Cristian Ganea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here