fbpx
joi, iunie 1, 2023

Prima sponsorizare de proporții la Clubul Sportiv Municipal Ploiești! 100.000 lei au fost dați pentru echipamente

Citește Și

- Advertisement -

Clubul Sportiv Municipal Ploiești (CSM) a obținut prima sponsorizare de proporții – 100.000 lei de la Rosal Grup pentru achiziționarea de echipamente pentru toate secțiile clubului! În plus, încă 30.000 lei au fost obținuți de către directorul CSM pentru secția de karate, bani din care vor fi cumpărate echipamente și mobilier.

„Având în vedere criza financiară fără precedent în care se află Clubul Sportiv Municipal Ploiești am luat legătura cu mai mulți agenți economici de talie mare pentru a obține sponsorizări. S-a remarcat Rosal Grup care a răspuns pozitiv și ne-a sponsorizat cu o sumă record, 100.000 lei, pentru achiziționarea de echipamente pentru toate secțiile clubului. În plus, am mai obținut aproape 30.000 lei pentru secția de karate, astfel: de la VIA INSOLV SRL am primit 13.000 lei pentru a cumpăra echipamente sportive și 12.000 lei pentru a achiziționa două aparate de aer condiționat și mobilier pentru secție. În plus, ASK GROUP ne-a sponsorizat cu 4.500 lei, tot pentru echipamente pentru aceeași secție. Le mulțumesc foarte mult celor care ne-au sărit în ajutor și îi asigur că banii vor fi distribuiți cum trebuie.

- Advertisement -

Totodată, fac apel către toți agenții economici care iubesc și doresc să susțină dezvoltarea sportului ploieștean să urmeze exemplul firmelor amintite mai sus și să sponsorizeze clubul pentru a putea ajunge la performanțele dorite. Mi


-ar plăcea să avem un sponsor permanent, măcar pentru echipele din Liga I, cum este cea de handbal.”, a declarat Cezar Stoichiciu, directorul Clubului Sportiv Municipal Ploiești.

- Advertisement -

1 COMENTARIU

  1. Dar la Clubul Sportiv Petrolul cand vor ajunge din banii primariei ? (ca Rosal de unde i-o avea ?!?) Primaria nu stie decat sa ia si sa „mulga” de la CSPP tot ce poate si sa dea la CSM, de la bugete la spatii si asa mai departe. Sa mai discutam de rezultatele sportive ? Cele ale CSPP-ului sunt de zeci de ori mai mari pe discipline multiple. Sa mai discutam de istoria CSPP-ului ?!? Dar nu, se pompeaza bani in CSM ca in felul asta se pot intoarce inapoi sumele cuvenite la cine trebuie. In adevarata performanta nu se mai investeste. Dar se baga j-de mii de lei intr-o inventie obscura a sistemului, transformat in mare club sportiv, cu rezultate subunitare. Aceeasi spagari de la A la Z.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Președintele Iohannis, atac dur la adresa profesorilor care continuă greva: „Cum îndrăznește cineva să pună în dificultate examenele naționale?”

Președintele Klaus Iohannis i-a criticat dur pe profesorii care continuă greva, în cadrul unei declarații făcute joi la Chișinău,...

Mai Multe Articole Ca Acesta