Foto cu caracter ilustrativ

Un primar din județul Mehedinți a rămas fără 100.000 euro după ce hoții i-au spart casa în timp ce petrecea la un botez cu soția sa. Localnicii susțin că edilul a câștigat banii din afaceri de succes. Pe de altă parte, polițiștii care anchetează spargerea spun că spărgătorii n-ar fi intrat cu forța în casa primarului, transmite Digi 24.

În casa primarului se aflau cei doi copii ai săi pe timpul spargerii.

„Suntem distruși, ca fiecare. Soțul este foarte bulversat. Copiii erau acasă, dormeau. Nu au auzit nimic. Am fost la un botez și când am venit acasă, am găsit… ce să vă zic… dezamăgirea”, a povestit soția primarului, mai transmite sursa citată.

Localnicii susțin că paguba evaluată la 100.000 euro ar proveni din afacerile cu terenuri și utilaje pe care le face primarul.

Un indiciu important pentru polițiști este că hoții n-au avut nevoie să folosească forța ca să intre în casa primarului.

„În urma verificărilor efectuate s-a constatat că imobilul persoanei vătămate se compune din două case de locuit, situate în aceeași curte, ale căror uși de acces și ferestre nu prezentau urme de forțare”, a declarat Corina Moraru, purtător de cuvânt IJP Mehedinți.

Polițiștii au deschis un dosar penal de furt calificat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here