Primăria Băicoi a achiziționat un buldoexcavator prin fonduri europene! Achiziția va ajuta autoritatea locală să economisească bani de la buget, prin faptul că de acum înainte nu va mai fi nevoită să închirieze un astfel de utilaj.

“Am primit buldoexcavatorul achiziționat prin fonduri europene. Acesta este folosit pentru activitățile primăriei, inclusiv la deszăpezire, este un mare avantaj pentru noi că nu mai închiriem utilajul. Un buldoexcavator este util zi de zi, așa am scăpat de plata chiriei. Partea noastră a fost de 25.000 euro, iar finanțarea, prin GAL, a fost de 80.000 de euro”, a explicat primarul din Băicoi, Marius Constantin, pentru ziarul Incomod.

1 COMENTARIU

  1. Iata ce idee de “economie” pe bugetul local !!!
    Cine o fi facut proiectul de finantare, pe ce calcule s-au bazat, dupa ce criterii de eligibilitate fata dele proiecte, (probabil ca au obtinut “eligibilitate” pe acoperirea gropilor de gunoi sau pe alte lucrari de interes local !), cine sunt “beneficiarii” directi ai investitiei, pe ce axa prioritara au aplicat si multe altele, acestea sunt intrebarile privind marea achizitie, cu 76,2% din Fonduri Europene din cei 105.000 euro !
    Cu salariul directorului de Proiect, cu inca unul sau doi mecanici de utilaj – cu atestat valabil, angajati si salariati pe organigrama Primariei si a Consiliului Local Baicoi, cu asigurarea obligatorie (a utilajului nou-nout – procurat prin fonduri UE), cu asigurarea de combustibil (motorina), ulei de motor (Diesel), ulei hidraulic, piese de schimb si a mentenantei utilajului (cu garaj, service, etc.), – iata ca se ajunge la o amortizare dupa cel putin … 145 de ierni !!! Bine ca nu am iesit inca din UE !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here