camin campina 3

camin campina 3280.000 de lei au foat alocați în urma rectificării bugetare pentru renovarea căminului Energetic din Câmpina, situat pe strada Lt. col. Oprescu Adrian, la ieșire din Câmpina (peste drum de Podul lui Rache). Banii vor fi cheltuiți pentru renovarea parterului și etajului 1, aflate acum într-o avansată stare de dergadare. Până în prezent, parterul și primul etaj aparțineau Ministerului Educației, doar următoarele două etaje fiind în proprietatea Primăriei.

Recent, Ministerul a acceptat să cedeze administrației publice locale și restul clădirii. Camerele din cămin sunt închiriate, de câțiva ani, câmpinenilor cu venituri mici care nu au o locuință în proprietate. Faptul că tocmai acum autoritățile locale s-au gândit să renoveze căminul Energetic, în contextul în care Inspectoratul Școlar Prahova a cerut administrațiilor publice locale să identifice spațiile disponibile în vederea cazării refugiaților din Siria, poate fi doar o coincidență.

sponsor
sponsor
sponsor
sponsor

Câmpina a raportat la ISJ Prahova că ar putea caza refugiați în zece camere libere exact în căminul în disucție, dar și într-o sală din cadrul Liceului Tehnologic Mecanic (Mecanic 2). Precizăm că o mare parte din căminul Energetic este degradat total și nu se pot amenaja locuințe aici, indiferent pentru cine, fără o igienizare și reparații riguroase.

camin campina 1

camin campina 2

camin campina 4

camin campina 5

camin campina 6

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here