fbpx
duminică, mai 19, 2024
spot_img

Primăria orașului Băicoi vrea un oraș mai curat! Cum vine în sprijinul cetățenilor

Citește Și

- Reclamă -

Marius Constantin, primarul orașului Băicoi, își dorește un oraș mai curat și, în urma unor discuții purtate cu operatorul de salubritate din localitate s-a stabilit că gunoiul menajer va fi ridicat săptămânal de la abonații de la case, nu la două săptămâni, cum se întâmpla până acum. În plus, de la blocurile din oraș ridicarea gunoiului se va face zilnic.

Primăria pune la dispoziția cetățenilor 1.000 de pubele gratuit, urmând să mai obțină încă 1.000 de la operatorul de salubritate care de asemenea vor fi date abonaților gratuit.

- Reclamă -

„După discuții purtate cu operatorul de salubritate, ce desfășoară activitatea pe raza orașului Băicoi, începând de azi, 02.03.2017, gunoiul menajer se va ridica SĂPTĂMÂNAL de la abonații de la case și nu la două săptămâni cum se făcea până acum, și ZILNIC de la abonații de la blocuri. Ziua din săptămână de ridicare a gunoiului menajer va fi păstrată.Tariful este de 8,8 lei(TVA inclus), pentru un abonat, tarif ce scade odată cu creșterea numărului de abonați la nivel de oraș. De asemenea, de săptămâna viitoare vom începe amplasarea de containere pentru colectarea selectivă a gunoiului menajer. Pentru a veni în sprijinul celor care doresc să colecteze selectiv, operatorul de salubritate speră ca în puțin timp să introducă un tarif mai mic pentru aceștia, dorind astfel să încurajeze colectarea selectivă a gunoiului menajer. Primăria are la dispoziție aproximativ 1.000 de pubele pe care dorește să le pună, gratuit, la dispoziția cetățenilor care își încheie contracte cu operatorul de salubritate, iar până la sfârșitul lunii septembrie, eșalonat vom mai primi încă 1.000 pubele de la firma Floricon, pe care le vom da gratuit locuitorilor orașului Băicoi. Cu toții ne dorim să locuim într-un oraș curat, de aceea vă rog să-mi sesizați orice problemă întâlnită în colectarea gunoiului menajer, ca împreună cu operatorul să găsim soluții de rezolvare.”, a transmis ieri primarul orașului Băicoi, Marius Constantin.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Accident grav de motocicletă, în Prahova

UPDATEVictima, bărbat în vârstă de 51 de ani, prezintă un traumatism cranio-cerebral sever și a fost intubat de echipajul...
Sari la conținut