Primăria Ploiești organizează dezbatere publică pe tema hotărârii Consiliului Local Ploiești, prin care tariful pentru locurile de parcare cu plată va fi majorat, pentru zona centrală a orașului, cu 150 la sută, de la 2 lei, la 5 lei.

“În conformitate cu prevederile art.7 alin. (9) și (10) din Legea nr. 52/2003 privind transparența decizională în administrația publică, Primăria Municipiului Ploiești organizează dezbatere publică în data 12.03.2019 de la ora 17:30 la Sala Europa – în incinta Palatului Administrativ (Ploiești, Bd. Republicii nr. 2-4) cu privire la proiectul de hotărâre privind aprobarea Regulamentului de organizare și funcționare a sistemului de parcare din municipiul Ploiești.

În conformitate cu prevederile art.7 alin. (9) și (10) din Legea nr. 52/2003 privind transparența decizională în administrația publică, Primăria Municipiului Ploiești organizează dezbatere publică în data 12.03.2019 de la ora 17:30 la Sala Europa – în incinta Palatului Administrativ (Ploiești, Bd. Republicii nr. 2-4) cu privire la proiectul de hotărâre privind aprobarea Regulamentului de organizare și funcționare a sistemului de parcare din municipiul Ploiești.

Recomandările se formulează în scris (semnat, datat și cu datele de contact ale expeditorului) și se depun personal și/sau se transmit prin poștă la sediul Municipiului Ploiești, Piața Eroilor, nr. 1A – Registratură sau pe adresa de e-mail”, se arată într-un comunicat al Primăriei Ploiești.

Potrivit hotărârii Consiliului Local, în zona centrală, ora de parcare va costa 5 lei (zona A). Consilierii au votat și pentru un tarif de 4 lei pe oră, în zona B, adică tot zone frecventate, în apropierea zonei A. Gara de Sud de exemplu, conform surselor Ziarului Incomod, va fi tot zona B.
În zona C, la periferia orașului, tariful va fi 1,5 lei/oră.
Un calcul simplu ne arată că un ploieștean care lucrează 8 ore pe zi în zona A va plăti 40 lei pe zi, adică 880 lei pe lună cu 22 zile lucrătoare, și peste 10.000 lei pe an.

 

Ziarul Incomod consideră că majorarea dramatică a tarifului este nejustificată și a solicitat abrogarea hotărârii de consiliu local.

DETALII AICI:

Ploieștenii, jefuiți prin ”jocurile foamei” ale consilierilor locali ai imperiului PSD-ALDE

Scoateți mâna din buzunarele oamenilor! Majorarea tarifului la parcare, o rușine pentru Ploiești!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here