Primarul Ploieştiului, Andrei Volosevici, a reacţionat după ce un bărbat a murit vineri pe stradă, în faţa Spitalului Municipal, edilul anunţând că a dispus începerea unei anchete interne şi verificarea camerelor de supraveghere ale unităţii.

Măsura vine după ce, potrivit unor surse, bărbatul de 86 de ani s-ar fi prăbuşit pe stradă chiar sub ochii unui paznic al spitalului, care nu a alertat cadrele medicale.

Un bătrân a murit lângă un spital din Ploiești, sub ochii paznicului care nu a chemat ajutor

Având în vedere tragicul eveniment întâmplat astazi în fața Spitalului Municipal Schuller, primarul Andrei Volosevici a dispus de urgență cercetarea celor întâmplate și verificarea camerelor de filmat, confirmă Primăria Ploieşti într-un comunicat de presă. În situația în care se dovedește că angajații spitalului nu au acționat cu bună credință, vor fi aplicate sancțiuni disciplinare, a mai anunţat administraţia locală.

“Informațiile pe care le-am primit în primă fază sunt contradictorii, de aceea am dispus aceste verificări. Indiferent de funcție suntem în primul rând oameni și dacă se dovedește vinovăția salariaților de la spital vom merge chiar până la desfacerea contractului de muncă”, a declarat primarul Andrei Volosevici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here