fbpx
vineri, aprilie 12, 2024
spot_img

Primăria Ploiești a depus cererea de finanțare pentru viitorul Spital Municipal de Urgență

Citește Și

- Reclamă -

Primăria Ploiești a depus cererea de finanțare pentru realizarea viitorului Spital Municipal de Urgență. Solicitarea de finanțare a fost depusă la Compania Națională de Investiții, a anunțat municipalitatea prin intermediul unui comunicat de presă.

„Primarul Municipiului Ploiești, Andrei Volosevici, împreună cu echipa de lucru din cadrul primăriei și Consiliului Local Ploiești, informează comunitatea locală că s-a depus la Compania Națională de Investiții solicitarea de includere în programul de Construcții de Interes Public sau Social, Subprogramul “UNITĂȚI SANITARE” pentru obiectivul de investiții “Spital Municipal de Urgență Ploiești”.

- Reclamă -

Municipalitatea ploieșteană dorește să construiască, în zona de sud a orașului, pe strada Ghighiului, un nou spital – Spitalul Municipal de Urgență Ploiești – unitate sanitară complexă, care va include funcțiile medicale din Spitalul Municipal Ploiești și Spitalul de Pediatrie Ploiești, într-o structura de tip monobloc, cu un număr de 450 paturi.

Proiectul administrației publice locale cuprinde realizarea la nivelul viitorului spital a unei Unități de Primiri Urgențe, servicii medicale pe diferite specialități pentru copii și adulți, laborator de analize medicale pentru explorări funcționale, radiologie și imagistică, anatomie patologică, A.T.I., Unitate de transfuzie sangvină, un centru de dializă, bloc operator, farmacie, etc.”, se arată într-un comunicat de presă remis de primăria Ploiești.

“Cererea de finanțare depusă de noi, astăzi, reprezintă un pas înainte pentru punerea în practică a proiectului Spital Municipal de Urgență Ploiești. Vreau ca ploieștenii să beneficieze de servicii medicale de calitate, în condiții optime și în siguranță.

- Reclamă -

Ploieștiul are nevoie de un Spital Municipal de Urgență modern, cu servicii medicale diversificate, o unitate sanitară amplă, care va asigura o îmbunătățire a stării de sănătate a comunității noastre, va permite servicii medicale eficiente și îmbunătățirea relației medic-pacient. Sănătatea cetățenilor rămâne un obiectiv important pentru mine și vă asigur că voi urmări, îndeaproape și cu cel mai mare interes, dezvoltarea acestui proiect mult așteptat pe care ploieștenii îl merită pe deplin”, a declarat, în acest context, primarul Andrei Volosevici.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

O firmă din Germania recrutează agenți de vânzări din România

O firmă din Germania recrutează agenți de vânzări din RomâniaAgent în vânzǎri externe Protecția mediului este o responsabilitate comună -...
Sari la conținut