Primăria Municipiului Ploiești va deschide un centru suport pentru înscrierea cetățenilor în Platforma națională de programare pentru vaccinarea împotriva Covid-19, miercuri, 14 aprilie 2021.

Centrul are menirea de a sprijini activitățile legate de procesul de vaccinare și va funcționa la parterul clădirii în care își desfășoară activitatea administrația publică locală,  din Piața Eroilor nr. 1A, de luni-vineri, în intervalele orare: 09.00-11.00, respectiv 15.00-16.30.

 Astfel, ploieștenii care nu au posibilitatea sau întâmpină dificultăți în procesul de înscriere electronică în Platforma națională de programare pentru vaccinarea împotriva Covid-19 sunt rugați, inițial, să se programeze la numărul 0752246692, în vederea stabilirii datei și orei la care pot veni la centrul deschis de municipalitate, unde vor primi ajutor direct în vederea înscrierii în Platforma națională de programare pentru vaccinarea împotriva Covid-19.

Consilierii primarului municipiului Ploiești vor susține activitatea de îndrumare și înscriere a ploieștenilor care se vor adresa acestui centru.

Sursa: comunicat de presă primăria Ploiești

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here