Începând de astăzi, în centrele de vaccinare din Ploiești, se vor distribui tichete de masă persoanelor care, în perioada 03-30 septembrie 2021, s-au vaccinat cu schema completă împotriva virusului SARS-CoV-2.

Potrivit unui comunicat de presă al Primăriei Municipiului Ploieşti valoarea tichetelor de masă pe suport hârtie este de 100 de lei, respectiv 5 tichete în valoare de 20 lei fiecare.

Tichetele pot fi ridicate de la unitatea care a efectuat ultima doză de vaccinare, în termen de 60 de zile de la data vaccinării cu schema completă, pe baza Cărții de Identitate și a Certificatului de Vaccinare.

Persoanele vaccinate pot beneficia de aceste tichete de masă, în conformitate cu prevederile Ordonanței Guvernului nr. 19/2021 pentru modificarea și completarea Legii nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19 și pentru modificarea și completarea unor acte normative în domeniul sănătății si ale Ordinului Ministrului Sănătății nr. 1.863/2021 privind acordarea alocației de hrană sub forma tichetelor de masă persoanelor care se vaccinează cu schemă completă de vaccinare împotriva virusului SARS-CoV-2.

Programul de distribuire a tichetelor de masă este următorul:

-Centrul de vaccinare Colegiul Naţional Al. I. Cuza – Sala de Sport (str. Trei Ierarhi, nr. 10, telefon – 0771 644633) – luni-vineri, orele 14.00-18.00;

-Centrul de vaccinare Centrul Medical Mediurg (str. Plugari, nr. 1 bis, telefon – 0777 910081) luni-vineri, orele 12.00-16.00.

Foto antena3.ro.

1 COMENTARIU

  1. Am fost de doua ori la centrul de vaccinare Mediurg si am primit acelasi raspuns:,,nu au venit tichetele mai treceti pe aici”.M-am vaccinat pe 1 octombrie si m-am dus peste 2 luni sa ridic tichetele dar degeaba se pare ca cei de la centrul de vaccinare nu stiu sau nu vor sa stie nimic despre acest subiect.Daca exista lege si noi cetatenii avem ,,dreptul la acele tichete” cum facem sa intram in posesia lor?Facem cate un drum in fiecare saptamana la ei in speranta ca vom primi candva acele tichete ? Va rog daca se poate ajutati-ne cu cateva lamuriri pe acest subiect.
    Multumesc

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here