primaria ploiesti2

Municipiul Ploiesti organizeaza achizitie directa ce are ca obiect „Evaluare Bunuri Imobile ale Municipiului Ploieşti“.

Practic, autoritatea locală doreşte o listă amănunţită a bunurilor imobile care aparţin domeniului public sau privat al Municipiului Ploieşti, precum şi valoarea de piaţă actualizată a acestora.

sponsor
sponsor
sponsor
sponsor

Valoarea estimată a contractului fără TVA este de 46.000 lei. Anunţul a fost postat şi în SEAP la sectiunea Administrare, Publicitate-Anunturi.

Potrivit caietului de sarcini, executantul va trebui să evalueze mijloacele fixe, în scopul determinării valorii de piaţă; identificarea proprietarilor bunurilor, identificarea evaluatorului; descrierea bunurilor care se evaluează (categorie, tip, dimensiune, stare tehnică, grad de uzură, anul construcţiei etc); o descriere a informaţiilor analizate, a analizelor de piaţă efectuate, a abordărilor şi procedurilor de evaluare; metoda de evaluare folosită; valoarea de piaţă rezultată în urma evaluării.

Prestatorul are obligaţia să lucreze cu personal calificat –membri ANEVAR (Asociaţia Naţională a Evaluatorilor Autorizaţi din România)

Termenul de finalizare a contractului este fixat pentru data de 31 decembrie 2016.  Ofertele se vor depune în plic închis la Registratura Primăriei Municipiului Ploieşti.

Sursa: www.telegrama.ro

1 COMENTARIU

  1. […] Municipiul Ploiesti organizeaza achizitie directa ce are ca obiect „Evaluare Bunuri Imobile ale Municipiului Ploieşti“. Practic, autoritatea locală doreşte o listă amănunţită a bunurilor imobile care aparţin domeniului public sau privat al Municipiului Ploieşti, precum şi valoarea de piaţă actualizată a acestora. Valoarea estimată a contractului fără TVA este de 46.000 lei. citește toată știrea… […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here