fbpx
miercuri, octombrie 4, 2023
13.4 C
Ploiești
spot_img

Primăria Ploieşti lansează o nouă licitaţie pentru modernizarea cartierului Râfov. La cât a urcat valoarea

Citește Și

- Reclamă -

După mai multe proceduri eşuate şi cu termenul-limită tot mai aproape, Primăria Ploieşti a lansat luni o nouă licitaţie pentru modernizarea cartierului Râfov, de la periferia municipiului, în cadrul unui proiect european. Valoarea alocată a ajuns la 5,2 milioane de euro.

Municipalitatea a încercat în mai multe rânduri să găsească un executant, însă toate licitaţiile de până acum s-au încheiat fără succes. Valoarea a fost actualizată din nou, ajungând la 21,6 milioane de lei fără TVA, respectiv 25,7 cu TVA, echivalentul a 5,2 milioane de euro.

Proiectul vizează construirea unui centru multifuncţional şi amenajarea unei zone de relaxare, modernizarea străzilor şi aleilor din cartier, modernizarea reţelelor de utilităţi şi amenajarea de spaţii verzi.

- Reclamă -

Alte știri: Revoltă într-un cartier de la periferia Ploieştiului: Ieşim cu cizmele din curţi! Când încep lucrările?

„Primăria Ploiești a inițiat licitație deschisă pentru atribuirea contractului de lucrări «Regenerare urbană în zona marginalizată a Municipiului Ploiești – Cartier Râfov», prin publicarea în SICAP a anunțului de participare nr. CN1055224/12.05.2023. Data limită pentru depunerea ofertelor este 19.06.2023, ora 15.00, iar valoarea estimată a contractului este 21.632.581,44 lei, fără TVA. 

Proiectul de investiții mai sus menționat se derulează în cadrul Programului Operațional Regional 2014 – 2020, Axa Prioritară 4 – Sprijinirea dezvoltării urbane durabile, Prioritatea de investiții 4.3 – Oferirea de sprijin pentru regenerarea fizică, economică și socială a comunităților defavorizate din regiunile urbane și rurale, Obiectivul Specific 4.3:Îmbunătățirea regenerării fizice, economice și sociale a comunităților marginalizate în municipiile reședință de județ din România”, a anunţat Primăria într-un comunicat de presă transmis luni.

Alte știri: Primăria Ploieşti vrea să se împrumute de la Trezorerie pentru cofinanţarea unor proiecte europene

Fiind vorba despre un proiect finanţat prin POR 2014-2020, termenul de finalizare este 31 decembrie 2023, însă autorităţile îşi pun speranţele în obţinerea unei etapizări, ceea ce ar permite mutarea lui în următorul exerciţiu financiar al UE şi păstrarea finanţării europene.

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri

Bătrână lovită de mașină în timp ce traversa DN 1

O bătrână a ajuns la spital după ce a fost lovită de o mașină în timp ce traversa DN...