Administrația ploieșteană a lansat, la finalul săptămânii trecute, o procedură pentru achiziția directă în vederea atribuirii contractului “Servicii elaborare DALI – Consolidare imobile cu risc seismic, str. Mihai Bravu, nr. 13”.

Potrivit anunțului publicat de Primăria Ploiești, câștigătorul contractului va trebui să întocmească documentația pentru obținerea avizelor/acordurilor conform certificatului de urbanism, elaborarea Documentației de Avizare a Lucrărilor de Intervenție (DALI) și a caietului de sarcini pentru organizarea procedurilor de achiziție în vederea realizării proiectului tehnic (PT), detaliilor de execuție (DT) și execuției lucrărilor.

Valoarea estimată a contractului este de 6.600 de lei, fără TVA, termenul de predare a documentelor fiind de 45 de zile.

Imobilul la care face referire această procedură este un corp de clădire aflat în proprietatea Primăriei, după cum se arată în expertiza tehnică. Conform documentului, acesta ar fi fost ridicat prin 1913 și ulterior a beneficiat de extinderi, dar a avut de suferit în urma cutremurelor din ultimul secol. În cazul  unui nou seism, specialiștii se așteaptă ca imobilul să sufere degradări structurale majore.

Sursa: telegrama.ro

1 COMENTARIU

  1. […] Administrația ploieșteană a lansat, la finalul săptămânii trecute, o procedură pentru achiziția directă în vederea atribuirii contractului „Servicii elaborare DALI – Consolidare imobile cu risc seismic, str. Mihai Bravu, nr. 13”. Potrivit anunțului publicat de Primăria Ploiești, câștigătorul contractului va trebui să întocmească documentația pentru obținerea avizelor/acordurilor conform certificatului de urbanism, citește toată știrea… […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here