Primăria Ploiești riscă să fie sancționată de către Camera de Conturi Prahova pentru că nu a pus în aplicare înștiințarea Prefecturii Prahova în ceea ce privește diminuarea numărului de posturi din organigrama instituției, în speță de la Direcția Relații Internaționale!

Potrivit subprefectului Emil Drăgănescu, lipsa de reacție a Primăriei Ploiești reprezintă o contravenție prevăzută de Ordonanța 63/2010.

“Reprezintă contravenție conform Ordonanței 63/2010, însă nu este atributul Prefecturii să urmărească dacă s-a dus la îndeplinire înștiințarea. Noi ne putem pronunța asupra legalității unei hotărâri de Consiliu Local în ceea ce privește organigrama”, a declarat Emil Drăgănescu.

Vă reamintim faptul că este vorba de Direcția de Relații Internaționale, în cazul căreia Prefectura a emis o înștiințare prin care opt posturi trebuie desființate, din totalul de zece existente. Astfel, la nivelul Direcției ar rămâne doar două posturi, lucru care ar duce la desființarea structurii. Potrivit unor zvonuri, primăria a refuzat să pună în aplicare înștiințarea pentru că Eugen Prună, consilierul primarului Dobre, dorește să o protejeze astfel pe Daniela Croitoru, directorul direcției, întrucât între cei doi ar exista o relație foarte apropiată.

Citește aici toate detaliile acestui subiect!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here