fbpx
vineri, iunie 21, 2024
spot_img

Primăria Ploiești: Un bărbat băut, înarmat cu un cuțit, s-a tăiat singur pe piept, cerând să discute cu primarul orașului

Citește Și

- Reclamă -

Un bărbat băut a făcut scandal în fața primăriei Ploiești, cerând să discute cu primarul orașului, nemulțumit de faptul că Poliția Locală nu-l lăsase mai devreme să vândă zarzavat pe strada George Coșbuc. Bărbatul a amenințat că se mutilează cu cuțitul și chiar s-a tăiat în zona pieptului.

Potrivit unor surse, bărbatul este om al străzii, de fel din Galați, însă locuiește pe străzile din Ploiești. În jurul orei 11.00, a fost amendat de Poliția Locală Ploiești pentru că, în timp ce vindea zarzavat pe strada George Coșbuc din Ploiești, consuma și băuturi alcoolice pe stradă. Polițiștii locali l-au amendat pentru consumul de alcool și l-au îndrumat să meargă să vândă zarzavaturile la tarabele sociale din Piața Centrală.

- Reclamă -

După-amiază, însă, bărbatul a venit nemulțumit la primăria Ploiești, la intrarea dinspre Administrația Serviciilor Social Comunitare, cerând să vorbească cu primarul și amenințând că în caz contrar se va auto-mutila cu cuțitul pe care îl avea în mână. Potrivit martorilor, acesta voia să-i solicite primarului să-l lase să-și vândă zarzavaturile pe strada George Coșbuc.

Potrivit lui Adrian Vaida, directorul Poliției Locale Ploiești, bărbatul s-a tăiat superficial în zona pieptului folosind un cuțit cu lama de aproximativ 10 cm. Angajații de la paza primăriei l-au dezarmat și au solicitat intervenția „mascaților” Poliției Locale Ploiești. De asemenea, un echipaj SMURD l-a consultat, dar bărbatul a refuzat transportul la spital, fiind predat polițiștilor de la Secția nr. 1 Poliție Ploiești.

Totodată, în această după-amiază, pentru scandalul pe care l-a făcut la primăria Ploiești, polițiștii locali i-au mai aplicat o amendă și la Legea 61/1991 privind tulburarea ordinii și liniște publice.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

VIDEO – Noii consilieri județeni au primit certificatele doveditore al alegerii în funcție

Alegerile locale din 9 iunie au schimbat semnificatic componența Consiliului Județean Prahova. Noii consilieri județeni au primit vineri certificatul...