Un bărbat băut a făcut scandal în fața primăriei Ploiești, cerând să discute cu primarul orașului, nemulțumit de faptul că Poliția Locală nu-l lăsase mai devreme să vândă zarzavat pe strada George Coșbuc. Bărbatul a amenințat că se mutilează cu cuțitul și chiar s-a tăiat în zona pieptului.

Potrivit unor surse, bărbatul este om al străzii, de fel din Galați, însă locuiește pe străzile din Ploiești. În jurul orei 11.00, a fost amendat de Poliția Locală Ploiești pentru că, în timp ce vindea zarzavat pe strada George Coșbuc din Ploiești, consuma și băuturi alcoolice pe stradă. Polițiștii locali l-au amendat pentru consumul de alcool și l-au îndrumat să meargă să vândă zarzavaturile la tarabele sociale din Piața Centrală.

După-amiază, însă, bărbatul a venit nemulțumit la primăria Ploiești, la intrarea dinspre Administrația Serviciilor Social Comunitare, cerând să vorbească cu primarul și amenințând că în caz contrar se va auto-mutila cu cuțitul pe care îl avea în mână. Potrivit martorilor, acesta voia să-i solicite primarului să-l lase să-și vândă zarzavaturile pe strada George Coșbuc.

Potrivit lui Adrian Vaida, directorul Poliției Locale Ploiești, bărbatul s-a tăiat superficial în zona pieptului folosind un cuțit cu lama de aproximativ 10 cm. Angajații de la paza primăriei l-au dezarmat și au solicitat intervenția “mascaților” Poliției Locale Ploiești. De asemenea, un echipaj SMURD l-a consultat, dar bărbatul a refuzat transportul la spital, fiind predat polițiștilor de la Secția nr. 1 Poliție Ploiești.

Totodată, în această după-amiază, pentru scandalul pe care l-a făcut la primăria Ploiești, polițiștii locali i-au mai aplicat o amendă și la Legea 61/1991 privind tulburarea ordinii și liniște publice.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here