spitalul de pediatrie
Un proiect depus de Primăria Ploieşti în cadrul PNRR pentru modernizarea din fonduri europene a ambulatoriului de la Spitalul de Pediatrie şi dotarea cu aparatură medicală nouă a fost declarat câştigător.

Primăria a anunţat luni, într-un comunicat de presă, că a câștigat finanțare nerambursabilă din fonduri europene pentru modernizarea și dotarea infrastructurii ambulatorii existente din Spitalul de Pediatrie Ploiești. Valoarea totală a proiectului este de 6.109.384,66 lei cu TVA, iar autorităţile locale menţionează că semnarea contractului de finanțare va avea loc în perioada următoare.

Proiectul “Reabilitarea, modernizarea și dotarea infrastructurii ambulatorii existente din Spitalul de Pediatrie Ploiești” vizează creșterea capacității de îngrijire în ambulatoriul integrat din cadrul Spitalului de Pediatrie Ploiești.

Achiziționarea de echipamente pentru dotarea cabinetelor din ambulatoriul integrat al Spitalului de Pediatrie Ploiești va contribui la îmbunătățirea calității actului medical și asigurarea serviciilor medicale în sistem ambulator la standarde europene, prin reducerea timpului de diagnosticare și tratament, prin reducerea numărului de pacienți redirecționați către alte centre medicale și îmbunătățirea gradului de sănătate a populației, a mai detaliat Primăria Ploieşti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here