Primarul Adrian Dobre a declarat luni, 14 noiembrie, că Primăria Ploiești e află într-o procedură de licitație sperând ca să semaforizeze cât de repede 13 intersecții din Ploiești. ”În momentul de față suntem într-o procedură de licitație și pentru partea de semaforizare sper să se finalizeze cât mai repede. Și atunci vom interveni și în locațiile respective. Trebuie să fim atenți pentru că în caietul de sarcini prin preluarea lucrărilor care au existat înainte și care au rămas nefinalizate pentru că au existat 13 intersecții care au rămas nesemaforizate la vechea lucrare, iar această lucrare nu a fot prinsă. Asta ca să înțelegem cum stăm și apropo de supărarea unora sau altora.”, a declarat Adrian Dobre.

Cât despre montarea unui semafor la trecerea de pietoni de la Rondul 2, Adrian Dobre a spus că va trebui să se vadă care este soluția optimă în zonă în urma discuției cu cei de la circulația rutieră.

3 COMENTARII

  1. Sincronizati fratilor semafoareleeeee…. e o conditie vitala pentru decongestionarea traficului…. Iar la trecerile de pietoni puneti timp de trecere 30 secunde sau chiar mai scurt!! Ce e asa greu???

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here