fbpx
vineri, iunie 21, 2024
spot_img

Primăria Ploiești vrea să semaforizeze 13 intersecții din oraș-VIDEO

Citește Și

- Reclamă -

Primarul Adrian Dobre a declarat luni, 14 noiembrie, că Primăria Ploiești e află într-o procedură de licitație sperând ca să semaforizeze cât de repede 13 intersecții din Ploiești. ”În momentul de față suntem într-o procedură de licitație și pentru partea de semaforizare sper să se finalizeze cât mai repede. Și atunci vom interveni și în locațiile respective. Trebuie să fim atenți pentru că în caietul de sarcini prin preluarea lucrărilor care au existat înainte și care au rămas nefinalizate pentru că au existat 13 intersecții care au rămas nesemaforizate la vechea lucrare, iar această lucrare nu a fot prinsă. Asta ca să înțelegem cum stăm și apropo de supărarea unora sau altora.”, a declarat Adrian Dobre.

Cât despre montarea unui semafor la trecerea de pietoni de la Rondul 2, Adrian Dobre a spus că va trebui să se vadă care este soluția optimă în zonă în urma discuției cu cei de la circulația rutieră.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

3 COMENTARII

  1. Sincronizati fratilor semafoareleeeee…. e o conditie vitala pentru decongestionarea traficului…. Iar la trecerile de pietoni puneti timp de trecere 30 secunde sau chiar mai scurt!! Ce e asa greu???

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

VIDEO – Noii consilieri județeni au primit certificatele doveditore al alegerii în funcție

Alegerile locale din 9 iunie au schimbat semnificatic componența Consiliului Județean Prahova. Noii consilieri județeni au primit vineri certificatul...