Primăvara a venit la Urlați cu o campanie de curățenie care dă naștere unui scandal monstru la nivelul primăriei. Actualul primar este acuzat de către consilierul ALDE, Drăgan Liviu că a cumpărat coșuri de gunoi la un preț echivalent cu cel al unui frigider. Interesant este că aceeași firmă a vândut aceleași coșuri de gunoi cu un preț de 10 ori mai mic.

Declarația postată pe facebook de către consilierul ALDE:

“Buna ziua, stimați cetățeni! Având in vedere faptul ca domnul primar al orașului nostru a afirmat ca nu am binevoit sa ma interesez de prețul ,,frigiderelor” (coșurilor de gunoi stradale #1160lei/buc), din care crede dansul ca ne puteam da seama ca achiziția dumnealui a fost una ,,#ieftină “ pentru orasul nostru, datorită materialelor revoluționare folosite la procesul de fabricație a acestor coșuri, am decis sa caut similarități vândute de firma Elkoplast România SRL, firma de la care s-au achiziționat ,,frigiderele” stradale pentru orasul Urlati!
Am selectat cateva vânzări făcute de acesta firma in perioada 01.2107-02.2018, și am constat ca ,,#tunul “ l-au dat doar la Urlati! In rest se pare ca descrierea produselor vândute de către aceștia este exact descrierea pe care domnul primar a prezentat-o. Însă, exista o sigura #diferența: cea a #prețului!
Asadar, la prima vânzare(foto), firma Elkoplast a vândut comunei Tulca, in data de 19.04.2017, 20 coșuri de gunoi stradale #50L cu descrierea ,,coșurile sunt întărite împotriva vandalismului(…). Rezista la intemperii climaterice inclusiv razele UV. Prețul mai poate fi negociat in funcție de cantitate (…)” cu, #ATENȚIE!, prețul de 108,4ron/buc.
A doua vânzare, către liceul teoretic ,,J. L. Calderon” din Timișoara.
Liceul a achiziționat in data de 19.01.2017 15buc de coșuri de gunoi stradale de #50L cu platbanda de prindere pe stâlp , descrierea produsului este ca cea de mai sus, prețul 102,52 RON/ buc.
A treia vânzare către Spitalul Municipal Mediaș, aici a fost vândută o Europubela de capacitate 240L cu descrierea: ,,(…) realizată din #polietilenădupă normele EN840, material virgin garantat cu certificat de calitate, material rezistent împotriva #razelor UV și infra-roșu (…)” cu prețul de, #ATENTIE!, 121 RON ,,amărâți”. Cu aceeasi descriere, domul ,,primar #gospodar” a crezut ca ne poate ,,păcăli” și o să-l credem pe cuvânt!
Și așa mai departe și pentru celelalte vânzări ale firmei Elkoplast România SRL.(foto)
Având in vedere cele prezentate, problema se pune in felul următor!
Ce #funcționar a făcut #achiziția? La #ordinul cui? Si de aici in continuare putem interpreta lucrurile intr-un mod trist pentru noi.
Cred ca este de bun simt ca domnul primar, care si-a asumat aceasta “#usurare” a bugetului local sa învețe sa-și ceara #scuze #public fata de cetatenii orașului pe care i-a dezinformat!
Pot sa ii fac și o sugestie! Atunci când apare la #emisiunile tv #plătite din #banii #noștri ar fi un început nou pentru dansul!
Intr-o societate normala, într-un astfel de caz, cineva ar #demisiona! Astept și eu ca și restul cetățenilor o demisie si o ancheta interna din care sa rezulte #vinovatul!”.

sursa: republikanews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here