parcul municipal vest ploiesti
Parcul Municipal Vest din Ploieşti va fi monitorizat video. Administraţia locală a lansat o procedură de achiziţie zilele trecute.

Primăria Ploieşti a publicat, pe site-ul propriu, un anunţ de achiziţie pentru un sistem de monitorizare video la Parcul Municipal Vest. Autorităţile au alocat aproape 122.000 de lei fără TVA pentru aceste obiectiv. Termenul de depunere a ofertelor este pe 19 aprilie.

Autorităţile vor să înceapă cu un sistem de 11 camere mobile pe terenul de la Parcul Municipal Vest, sistem care să fie completat, în viitor, până la 32 de camere. “Se propune monitorizarea inițială cu un număr de 11 Sisteme cu Camere Video RELOCABILE (sisteme independente atât energetic cât și din punct de vedere al transmisiei datelor). Se preconizează ca inițial, aceste sisteme (mult mai costisitoare decât un sistem fix) să fie în număr de 11, ulterior aceste camere să fie suplimentate. Datele sistemelor mobile (relocabile) vor fi transmise în tehnologia mobilă 4G, echipamentele relocabile fiind prevăzute cu această facilitate”, se arată în anunţul publicat de administraţia locală.

“Toate datele se vor centraliza și înregistra la un punct de legătură Centru de Control, Stocare, Distribuție și Retransmitere a Datelor, într-o încăpere securizată, destinată găzduirii de echipamente IT de înaltă tehnologie și dotată în acest sens. La proiectarea și amplasarea echipamentelor de monitorizare (supraveghere, înregistrare și transmisie date) se va avea în vedere scalabilitatea sistemului – posibilitatea dezvoltării ulterioare a sistemului care să supravegheze întreaga suprafață a obiectivului – respectiv 32 camere mobile”, se mai specifică în anunţ.

Parcul Municipal Vest a fost inaugurat în 2016, pe aproximativ 54 de hectare, după un amplu proiect european.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here