Primărița comunei Brusturi (Bihor), Livia Bârlău, şi soţul acesteia, Petre Bârlău, au fost ridicaţi, miercuri pentru că ar fi bătut și desfigurat un fost procuror cu un clește de tăiat lanțuri.Cei doi sunt acuzați de tentativă de omor

Pe 29 septembrie, soții Bârlău l-ar fi bătut pe fostul procuror Ioan Bodogai, într-un magazin de materiale de construcţii, cu un cleşte de tăiat lanţuri. Victima ar avea nevoie de peste 100 de zile de spitalizare.

În urma atacului, bărbatul a ajuns la spital plin de sânge, cu capul spart în trei locuri, cu braţele acoperite de plăgi şi cu piciorul rupt, potrivit publicației locale Bihoreanul.

Fostul procuror și familia primăriței se aflau în relații de prietenie, însă totul s-a stricat după ce primărița n-ar fi respectat o promisiune de angajare în cadrul Primăriei făcută acestuia.

Fostul procuror i-a învățat pe consilierii din opoziție să scrie cereri de informaţii publice, ca să afle despre activitatea Primăriei, şi l-a reclamat pe soţul edilului la Direcţia Antifraudă pe motiv că cumpără şi revinde tractoare pe OLX, fără a plăti taxe.

În apărarea ei, Primărița Livia Bârlău a declarat, pentru publicația locală, că victima îi hărţuia de mai multe luni, iar în ziua altercaţiei ar fi intrat în magazin și i-ar fi ameninţat, dar şi că “arma” cu care fostul procuror a fost lovit fusese smulsă chiar din mâna lui.

Pentru fapta comisă, soții sunt acuzați de tentativă de omor.

Antena 3

2 COMENTARII

  1. Marea majoritate a procurorilor şi milițienilor / securiştilor merită din plin să fie hăcuiți , întrucât sânt pe mână ( în cârdăşie / complicitate ) cu infractorii -interlopii , indiferent de mediul din care provin ( ordinari executanți , inclusiv aşa zişi ,, oameni de afaceri ” şi funcționari publici în cadrul acestor mafii de partid/e ; complet şi corect denumite Organizații Criminale Mafiote Politice / Religioase ).
    Aici , în ceea ce ați publicat voi , s-a spart doar una dintre miile de bube pline cu puroi ale acestui sistem judiciar infect ( că s-a spart la propiu prin scăfârlia proCurorului…a primit ceea ce merita ).Până ,, să se trezească aşa zisă victimă ” , cât încă era în funcție… ,,primăreasa” nu mai făcea ,, jmecherii ” prin instituție inclusiv cu bani publici , iar soțul acesteia afaceri ilicite în famiglie ? Însăşi angajarea sclavului ăsta’ pe o funcție în primărie / consiliu local , denotă rapacitatea monstruoasă / parazitară a funcționarilor publici / demnitarilor din cadrul acestor O.C.M.P.R.Nu-i ajungea nici gunoiului ăsta pensia de procuror ? Sau a intervenit pe principiul ,, PCR ” pentru altcineva din FAMIGLIE ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here