Primarul Ploieștiului, Adrian Dobre, a declarat, marți, că ia în calcul rezilierea contractului încheiat cu Rosal pentru curățenia căilor publice din Ploiești. 

Dobre susține că Rosal nu respectă atribuțiile din contract privind curățenia căilor publice din Ploiești.

Anunțul vine în contextul în care municipalitatea a făcut demersuri pentru rezilierea contractului cu Rosal pe salubrizare.

Adrian Dobre a declarat că, deși i-a avertizat pe cei de la Rosal, privind atribuțiile pe partea de curățenie, operatorul nu a ridicat deșeurile vegetale de pe străzile Ploieștiului, în special în zonele cu case.

Primarul a amenințat că va iniția demersuri și pentru rezilierea contractului direct pe care municipalitatea îl are cu operatorul pe CCP, așa cum s-a întâmplat și cu cel făcut prin ADI.

Vă reamintim că Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Deșeuri Prahova cere rezilierea contractului cu operatorul de salubritate Rosal. Prin ADI Deșeuri, 36 de primării, membre ale asociației, fac parte din contractul care prevede colectarea deșeurilor menajere. De-a lungul timpului au existat nenumărate reclamații cu privire la activitatea operatorului, iar unele dintre acestea s-au concretizat în abateri înregistrate la ADI.

1 COMENTARIU

  1. Aproape peste tot in tara autoritatile locale ( primarii si consilii judetene ) nu reprezinta interesele cetatenilor . Functionarii din astfel de structuri sint in cirdasie cu niste ordinari din firmele cu care incheie contracte pe banii si in folosul cetatenilor . Stimabile primar al Ploiestiului , cind ai criterii de performanta stabilite clar in contractele cu diverse societati prestatoare de servicii publice , nu le tii in brate . Societatile comerciale din subordinea primariilor si cele care presteaza ca urmare a unor contracte incheiae cu primaria au devenit ,, societati de asistati social ,, . Cine nu munceste sa nu manince . Cei care vor sa manince vor munci .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here