După ce primarul Adrian Dobre a anunțat ieri că dorește realizarea unui parc industrial în Ploiești pentru a atrage venituri către municipalitate, Mircea Cosma, fostul președinte al Consiliului Județean Prahova a reacționat pe Facebook și a spus că Primăria Ploiești nu are concept și că acum este greu de realizat o astfel de investiție.

comentariu mircea cosma

Primarul Adrian Dobre a reacționat la această postare și a publicat astăzi următorul mesaj pe Facebook:

“Nu este deloc târziu să facem ceva pentru Ploiești

Apreciez în mod deosebit susținerea domnului Mircea Cosma pentru ideea de a deschide un nou parc industrial pe teritoriul Ploieștiului. Crearea unui mediu prietenos pentru investitori este un obiectiv principal al mandatului meu.

Sunt convins că, într-un alt context și pe principiile bunei credințe, am fi putut colabora foarte bine pentru oraș. Nici acum nu este prea târziu, domnul Cosma rămânând probabil cel mai influent membru al PSD Prahova.

Sper ca și colegii dânsului de partid să înțeleagă cât de important este să ne unim cu toții eforturile pentru a pune din nou Ploieștiul pe harta orașelor de top din România. Indiferent de culoarea politică, cu toții ar trebui să urmărim doar mai binele orașului și al locuitorilor lui.”, a scris edilul-șef pe pagina sa de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here