Primarul Ploieștiului, Adrian Dobre, a atacat Regia Autonomă de Servicii Publice Ploiești, după ce ziarul Incomod a scris că reprezentanții instituției au încălcat Legea 544/2001.

Reamintim că săptămâna trecută ziarul nostru a scris că, potrivit unor surse din cadrul RASP, este scandal în instituție după ce s-au descoperit anumite nereguli cu privire la deplasările pe bani publici. Pentru a afla mai multe despre acest subiect, reporterii noștri au transmis către RASP o solicitare în baza Legii 544/2001 privind liberul acces la informații de interes public, la care reprezentanții Regiei nu au răspuns, însă.

După publicarea articolului, primarul Adrian Dobre a reacționat, acuzând RASP că este clona PSD și că are “comportamentul unui clan”:

“RASP este o clonă instituțională a PSD. Copiază comportamentul unui clan. Ce pot să spun atâta timp cât Alianța PSD ALDE, care controleaza RASP, tolerează un asemenea comportament? Îmi știți opinia, RASP trebuie restructurat, cu un buget redus.”, a comentat primarul Adrian Dobre.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here