Primarul Ploieștiului a anunțat că a cerut rezilierea contractului cu Rosal. Răspunsul celor de la ADI a fost însă descurajator. Pentru rezilierea contractului, trebuie să fie de acord toate cele 36 de primării prinse în zona în care se află și Ploieștiul. 

Ploieștenii, dar și reprezentanții Primăriei sunt nemulțumiți de actiitatea Rosal. Primarul Adrian Dobre a anunțat astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, că a încercat rezilierea contractului cu Rosal. Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Deșeuri Prahova a trimis răspunsul privind procedura de reziliere.

Pentru ca Ploieștiul să iasă din înțelegere, trebuie ca toate celelalte 35 de primării prinse în zonă să fie de acord.

Or, acest lucru este practic imposibil, susține Adrian Dobre.

Dobre s-a arătat în repetate rânduri nemulțumit de felul în care Rosal își îndeplinește obligațiile contractuale. De altfel, și ploieștenii au semnalat, pe diverse canale, același lucru.

Ziarul Incomod a scris, de asemenea, despre activitatea defectuoasă a operatorului de salubritate, dezvăluind numeroase nereguli.

CITEȘTE și Partidele, banii și gunoaiele – Cum încasează Rosal milioane de euro deși Ploieștiul este sufocat de gunoaie
CITEȘTE și VIDEO – O mașină ROSAL trece pe lângă gunoaie fără să le colecteze
CITEȘTE și VIDEO. Cum curăță Rosal în bătaie de joc ghenele
Platforme îngropate la blocuri

În cadrul aceleiași conferințe de presă, primarul Adrian Dobre a anunțat că toate platformele de gunoi din Ploiești vor fi îngropate, pentru a scăpa de mizeria din jurul acestora. De asemenea, vor fi amenajate noi platforme în zonele în care acestea sunt insuficiente.

Potrivit primarului, sunt zone în Ploiești în care sunt și 1.000 de apartamente arondate la o singură platformă.

Platformele îngropate vor putea fi accesate prin apăsare cu piciorul pe o pedală. RASP a primit sarcina de a face un buget estimativ pentru amenajarea acestora și timpul de execuție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here